fbpx
ikutech-copy-szerviz
Szerviz

Szervizünk vezető technikusa Simon Károly, aki magas szintű szakmai felkészültségével készségesen áll munkanapokon ügyfeleink rendelkezésére!

 

Szerviz telefonszám: (+36) 30 574 02 87

 

Alkatrészeink közvetlenül a Canon-tól érkeznek szervizünkbe. A mostani elvárásoknak megfelelően  gyorsan és precízen. Annak köszönhetően,hogy budapesti vonzáskörzetben van a Canon-nak egy központi logisztikai raktár-bázisa. Futárszolgálat segítségével még hatékonyabban érkeznek meg szervizünkbe a kért tételek. Alkatrészek, gépek. Közvetlen kapcsolatunknak köszönhetően tudjuk biztosítani a minőségi szolgáltatásunkat.

 

Szervizünk a megrendelőinknél elvégzett javítástól a garanciális, és szervizben történő javítást zökkenőmentessen tudja biztosítani. Akár partnereink-megrendelőink számára cseregép biztosításával is. Mindent megteszünk a lehető legegyszerűbb hiba elhárítása érdekében. Kollégáink folyamatos képzésével tréningeken való részvételükkel, tanfolyamok elvégzésével biztosítjuk szakmai  színvonalunkat.  Korábbi modellek esetében is megálljuk a helyünket akár 15 évnél idősebb gépeket is meg tudunk javítani (felmerülő igények ismeretében).