fbpx
Könyv

Az IkuTech-Copy Kft az eddigi megszokott, irodatechnikai tevékenysége mellett az elmúlt évek során könyvkiadásra is vállalkozott!

 

Ennek eredményeképpen cégünk örömmel mutatja be Hunyadi Attila Falakon túl című romantikus, fordulatokban gazdag kisregényét, amely jó eséllyel pályázhatna akár napjaink Hamupipőke történetének elnyerésére is.

 

Mit tehet egy tizenöt éves lány, ha egy kétszer annyi idős férfiba lesz szerelmes, mint ő maga, a szeretett férfi pedig nem tudja viszonozni, pontosabban nem viszonozhatja az érzéseit? Lemond romantikus ábrándjáról és elfelejti szerelmét? Vagy vár? Kivárja ameddig felnőtt nem lesz, amikor már senki nem szólhat bele a döntéseibe és akkor váltja valóra titkos álmát?

 

És mit tesz eközben az élete virágában lévő férfi, aki tehetségének köszönhetően szédületes magasságokba emelkedik és aki előtt szinte minden ajtó kitárul? Vajon ő megvárja, hogy tizennyolc éves legyen ez a lány? vagy a sikerekben fürödve, feledve egykori érzéseit inkább beleveti magát a csillogó nagyvilági életbe?

 

Szerző: Hunyadi Attila

 

A könyv 2490 Ft-ért megvásárolható: bolovics.zsolt@iku.hu