fbpx

Rólunk

Irodatechnikával 1996-óta foglalkozunk, pontosan 20 éve! Mindegyik kollégánk szintén több mint 20-éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Mind szerviz, mind értékesítés, mind ügyfélkapcsolat vonalon. Márkaelkötelezettségünk is tradicionális ami szintén nem változott. Nem is vállalunk más típusokat csak Canon eszközökkel foglalkozunk. Éppen ezért is kaptuk meg a disztribúciós-kategóriát /márka kereskedés/ .

Tevékenységünk legfőbb területe Budapest, ahol az ügyfeleink 85%-a található. A többi ügyfelünk az ország minden pontján megtalálhatóak, például: Fertőd, Zirc, Győr, Balatonfüred, Pécs, Székesfehérvár, Kiskunfélegyháza, Jászberény, Eger, Debrecen, Szolnok, Kecskemét, Szécsény valamint Pest megye több városa!

Szolgáltatásunk kiterjed az 1-2 főt foglalkoztató kis cégektől egészen a nagyvállalatokig. Az élet számos területén működő irodákkal, cégekkel vagyunk kapcsolatban egészségügyi, oktatási, ipari, kereskedelmi, jogi területeken. Állami és magánszektor valamint külföldi cégek és érdekeltségű leányvállalatok is megtalálhatóak ügyfeleink között.

Cégünk szakmai elismertségének egyik legfontosabb mérföldköve, hogy 2016-ban a Canon Hungária disztribúciós partnerévé váltunk, és ennek a cégóriásnak a logisztikai hátterét használva állhatunk immár az ügyfelein rendelkezésére.